C:\Users\PISTAR Terezia\OneDrive - Pistar Ugyvedi Iroda\Documents\PUI\_LAWOffice\10_Marketing\WEB_PistarHU\MS365Verification\ms17359934.txt
top of page

dr. Pistár Terézia

Partner & Ügyvéd

Nyelvek: magyar, német, angol

Sazkterületek: IT és technológia, társasági jog és M&A, kereskedelmi jog

Tel: +36 (30) 389 9358

terezia.pistar@pistar.hu

https://hu.linkedin.com/in/pistarterezia

Tapasztalat


Terézia tapasztalatokat szerzett magyar és nemzetközi cégek részére történő társasági jogi és kereskedelmi jogi tanácsadásban, beleértve az M&A tranzakciókat. Az ügyfelek részére tanácsot ad a tranzakciók során felmerülő IT-val kapcsolatos kérdésekben, különös figyelemmel az outsourcing, ASP és licenszelési kérdésekre valamint a szellemi alkotások hasznosításával kapcsolatban. Szakterületei közé tartozik még az E-kereskedelem, adatvédelem, film jog és a domain viták rendezése.

Szakmai állomások / Képzettség


Terézia a PISTÁR Ügyvédi Iroda alapító tagja.

Terézia 2003-tól dolgozott a Linklaters budapesti irodájában ügyvédjelöltként, 2007. októberétől 2008. márciusáig pedig ügyvédként az Iroda Corporate &TMT csoportjában.

Terézia a jogi diplomáját a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karán szerezte. Magister (LL.M) fokozatot a müncheni Ludwig-Maximilians Egyetem Jogi Szakán kapott. Társasági joggal és disztribúciós joggal kapcsolatos publikációi jelentek meg.

Logo of Pistar Law Office, Budapest (Hungary)

PISTAR

bottom of page