C:\Users\PISTAR Terezia\OneDrive - Pistar Ugyvedi Iroda\Documents\PUI\_LAWOffice\10_Marketing\WEB_PistarHU\MS365Verification\ms17359934.txt
top of page

KOLLÉGÁINK

Kollégáink jól tudják, hogy ügyfeleink összetett üzleti célkitűzéseinek eléréséhez  a kiváló feladatvégzés és a csapatmunka, mindenki közös és egyirányba mutató erőfeszítése szükséges. 

Megbízása esetén megfelelő iparági ismeretekkel és szakmai múlttal rendelkező kollégánk látja el az Ön képviseletét. Együttműködő ügyvédeink korábban nemzetközi ügyvédi irodákban dolgoztak, így a nemzetközi tranzakciós ügyletekben nagy tapasztalattal rendelkeznek.

 

Valódi eredményeket kollégáink érik el ügyfeleinknél. Ügyvéd kollégáink ezért:

- jól szervezettek, körültekintőek és praktikusak
- állhatatosak
- üzleti szemlélettel rendelkeznek.

ÉRTÉKEINK

Integritás

Betartjuk az “egy iroda elvét”. Ön olyan jogi tanácsot kap ennek eredményeként, ami az érintett jogi szakterület valamennyi eredményét összefogja.

Őszinteség

Minden esetben tájékoztatást adunk arról, hogy mi az ügyfeleink számára legjobbnak tartott megoldásunk, még abban az esetben is, ha ez látszólag szembemegy saját irodánk profit érdekeivel.

Törekszünk a szakmai kiválóságra

Ffolyamatosan képezzük magunkat és vállaljuk a kihívásokat is. Célunk, hogy szolgáltatásainknak pozitív hatással legyenek ügyfeleink üzleti eredményeire.

Partner

Logo of Pistar Law Office, Budapest (Hungary)

PISTAR

bottom of page